心光恩望學校 Ebenezer New Hope School
心光恩望學校文字版 聯絡我們
主頁 學校簡介 學校課程 學校活動 專業復康治療部門 宿舍服務 支援服務 最新消息 資料分享

(1) 學校旅行 - School trips

A,B班到濕地公園和沙田文化博物館旅行

Class A,B go to the HWetland Park and Hong Kong Heritage Museum in the school picnic.

C,D班到沙田文化博物館旅行

Class C,D go to Hong Kong Heritage Museum in the school picnic. we put our work?

F班到愉景灣旅行

Class F go to the Discovery Bay in the school picnic.

(2) 全方位學習日 -Life-wide learning

F班到魚則魚涌公園進行全方位學習

Class F go to the Quarry Bay Park of their life-wide learning.

(3) 乘風航 - Adventure-Ship

同學參加乘風航

Students go to join the Adventure-Ship.

(4) SID聯校運動會 -SID Joint Athletics Meet

同學參加第十三屆SID聯校運動會

Students go to join the Thirteenth Session of SID Joint Athletics Meet.

(5) 香港特殊奧運會滾球比賽 -SOHK Bocce Competition

同學參加第四十一屆特殊奧運會滾球比賽

Students go to join the 41st SOHK Bocce Competition.

(6) 特殊奧運會分區田徑賽-第一區 -SOHK Regional Athletic Meet

同學參加第四十二屆特殊奧運會分區田徑賽-第一區比賽

Students go to join the 42nd SOHK Regional Athletic Meet I.

(7) 九龍木球會聖誕活動 -Christmas Party at Kowloon Cricket Club

同學和家長參加九龍木球會的聖誕慶祝活動

Students and Parents join the Christmas Party at Kowloon Cricket Club.

(8) 共融活動 -Inclusive Activities

同學參加由音樂團體及義工組織舉行的共融活動

Students join the inclusive activities organized by the musical groups and volunteer organization in the school.

(4) 學校運動會 - The Sports Day

頒獎儀式

The award ceremony

徑賽